Lieve lady!


Op deze pagina kan je definitief inschrijven voor het programma "Wandel je slank en gelukkig in 12 weken". Er is momenteel slechts 1 instapmoment en je kan inschrijven tot en met vrijdag 29 oktober. We starten het traject officieel op in de week van 8 november. (net na de herfstvakantie)

Volgende instapmoment is vermoedelijk ten vroegste lente 2022. (zonder garantie dat deze instapprijs behouden blijft) Neem dus nu de beslissing om mee te doen! Ik kijk ernaar uit je te begeleiden!

BELANGRIJK: zorg dat je bovenaan rechts op deze pagina kiest voor Engels, anders zie je het betaalproces in het Duits. Zorg er ook voor dat jouw browser niet staat op automatische vertaling. Er zijn 2 opties voor betalen: Creditcard (indien je wenst te betalen met een kredietkaart zoals Visa of MasterCard) of SOFORT (indien je met een gewone bankkaart wenst te betalen). Zorg dat je alle stappen in het betaalproces afrondt. We werken met een extra beveiligd betaalsysteem met verschillende stappen, dit is een wettelijke verplichting. Weet je niet hoe het moet? Vraag dan hulp aan een kennis of familielid. Kies de formule en betaaloptie naar keuze en vul zorgvuldig al je gegevens in: kies voor "private person" indien je als particulier bestelt. Bestel je als bedrijf en wens je een factuur kies dan voor "company". Ben je vergeten waar welke formule voor staat? Dan kan je dit nog es nalezen via de infopagina: KLIK HIER.

Na je betaling zal je een mailtje ontvangen van mail@elopage.com (check je spam). Daarin zal je de nodige instructies vinden om een login en paswoord aan te maken voor het leerportaal. Doe dit bij voorkeur meteen.


Welkom alvast in mijn wereld!


Hartelijke groeten,

Lies Helsloot


Course plan

WELKOM & INTRODUCTIE
WEEK 1
WEEK 2
WEEK 3
WEEK 4
WEEK 5
WEEK 6
WEEK 7
WEEK 8
WEEK 9
WEEK 10
WEEK 11
WEEK 12
WEEK 13
WEEK 14
WEEK 15
WEEK 16