Download hier GRATIS het bijhorende bestandje dat hoort bij de laatste live sessie van 2021 met Lies Helsloot, auteur van "Wandel je slank en gelukkig" en "Het complete boek over haar."

klik op de blauwe knop "GET IT FOR FREE" of "KOSTENLOS ERHALTEN" (afhankelijk van je taalinstellingen) en vul op de volgende pagina al je gegevens in om het gratis te downloaden.

Holiday essentials om gezond, fris en mooi je winterwandelingen door te komen en tips voor een feestperiode zonder vermoeidheid en snotteren. Je leert welke supplementen je weerstand ondersteunen en dat het ondersteunen van je darmmicrobioom de werking van het COVID-vaccin en de boosterprik verhoogt. Ik heb het over het scrubben van je lippen met Kris Schoeters (alias #kris.skinexpert) van SkincareBoulevard en ik toon je mijn favoriete gekleurde ene verzorgende lippenbalsems van NANNIC en welke crème ik gebruik van het merk Extra Wild (Total Renew). Ook het merk Aloe Vera De Mallorca komt aan bod met heel wat fijne, natuurlijk producten op basis van Aloe Vera. HEEL WAT LEUKE KORTINGEN OP PRODUCTEN DIE IK ZELF GEBRUIK! Dus zeker kijken want ik weet dat velen van jullie daar graag gebruik van maken! Wil je graag de kortingscodes ontvangen een het bijhorende info-documentje? Stuur dan via de contactpagina op mijn website een mailtje: www.takeyoutime.com Mijn boek Wandel je slank en gelukkig is verkrijgbaar in alle boekhandels in België en Nederland en ook op de site van Borgerhoff & Lamberigts.
Overview about the files this product contains