Hallo!

Welkom in jouw eerste gratis 4 weken van het programma "Wandel je slank en gelukkig in 12 weken" die je kreeg bij je aankoop van jouw presale-pakket met het boek "Beweeg je slank en gelukkig". Je hoeft nog enkel één stap af te werken om van start te kunnen gaan met je programma. Met de speciale, unieke code die je kreeg bij jouw pakket kan je hier je eerste 4 weken gratis "kopen". Je dient daarvoor de code in te geven in het betaalproces. Je dient daarvoor volgende stappen af te werken:

  1. Kies het programa boven rechts bij "GO TO CHECKOUT"

  2. Selecteer het gekozen programma onder "Payment options" bovenaan rechts.

  3. Vul je persoonlijke gegevens zorgvuldig in onder "I'M ORDERING AS" en kies voor "PRIVATE PERSON"

  4. Onder SUMMARY vink je aan dat je een promocode hebt. ("do you have a promocode") en je geeft de ontvangen code in.

  5. Daarna vink je aan dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden en je sluit af met "complete order" om de transactie af te ronden en het product gratis toe te voegen.BELANGRIJK: zorg dat je bovenaan rechts op deze pagina kiest voor Engels, anders zie je het "betaalproces" in het Duits. Zorg er ook voor dat jouw browser niet staat op automatische vertaling. Selecteer het gekozen programma, geef je code in in het vakje betaaloptie naar keuze en vul zorgvuldig al je persoonlijke gegevens in: kies daarbij voor "private person". Let aub op dat je geen schrijffouten maakt in jouw emailadres.

Na registreren zal je een mailtje ontvangen van mail@elopage.com (check je spam). Daarin zal je de nodige instructies vinden om een login en paswoord aan te maken voor het leerportaal. Doe dit bij voorkeur meteen. Indien je al eens een product kocht op onze site log je in met je paswoord en zal je het gekochte product in je persoonlijke portaal zien staan. Bewaar je paswoord goed.

Je krijgt hierna elke week een mailtje met de nieuwe leerstof en opdrachten. Ik wens je alvast veel plezier toe!


Welkom alvast in mijn wereld!


Hartelijke groeten,

Lies Helsloot


Course plan

WEEK 1
WEEK 2
WEEK 3
WEEK 4