Kada počnete da sprovodite u delo pet najvažnijih koraka za postizanje uspeha u bilo kojoj oblasti života, u oblasti zdravlja, posla, finansija, odnosa sa bliskim osobama, možete naići na prepreke.

Na radionici LENS „Otkrijte svoje blokade na putu do uspeha“ ćete dobiti načine kako da:

  • otkrijete konkretne blokade koje Vam stoje na putu do uspeha
  • prevaziđete te blokade
  • napravite konkretan plan za uspeh u poslu, finansijama, porodičnim/emotivnim odnosima…
  • budete zdravi, vitalni, puni energije

Unutrašnje prepreke leže u Vašoj podsvesti. Zato ih je često puta teško naći, jer nisu vidljive. Ali, to ne znači da se ne mogu naći! Unutrašnje prepreke ili takozvane podsvesne blokade, se mogu naći, a zatim i prevazići! To prevazilaženje podsvesnih blokada je zapravo promena „Mindseta“ i njegovo usmeravanje na uspeh.

Na radionici će biti malo teorije, puno prakse! Radićemo praktične vežbe, koje Vam mogu biti od velike koristi na putu ostvarenja zdravijeg, sretnijeg i uspešnijeg života. Doznajte kako da izađete iz komforne zone i ostvarite lepši i ispunjeniji život.

Voditeljica radionice: Sonja Simonovska

U proteklih 25 godina je Sonja Simonovska pomogla mnogima da žive zdravije, sretnije i uspešnije. Živi i radi u Beču i vodi međunarodne seminare i Edukacije. Osnivačica je Akademije LENS (Lakoća življenja – Energija – Sreća).

🌟 LENS je jedinstven na našim prostorima, a i šire, koji za kvalitet rada poseduje najveći svetski Sertifikat ISO 9001 u oblasti Coachinga, Coaching edukacija, ličnog i duhovnog rada. Ovaj Sertifikat je izdat u Beču i važi u 180 zemalja sveta.

Cena LIVE radionice „Otkrijte svoje blokade na putu do uspeha je 49 Eura.

Broj mesta za radionicu je ograničen.

Mesto održavanja radionice: Bistro Zdravo, Marka Marulića 2 (PC Unipromet), 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Vreme održavanja radionice: petak, 24.02.2023 od 18:00 h – 21:00 h